Mijn motto:

“Dromen van vandaag zijn het materiaal van de wereld van morgen!”

‘Dromen van vandaag zijn het materiaal van de wereld van morgen!’ Dit is mijn motto en zo van toepassing in mijn werk!

Ik ben Kalinka Kester en ik ben onafhankelijk mantelzorgmakelaar & clientondersteuner. Mijn schoonmoeder droomde van een goede oude dag voor haar en haar man. Na 10 jaar teleurstellende verpleeghuiszorg woonde mijn schoonvader een kleine 2 jaar weer thuis met zijn vrouw met behulp van een zorg au pair.

Carriere switch
Deze passende, creatieve zorgoplossing die ik hen heb kunnen bieden, heeft mij veel voldoening en energie gegeven.

Dit inspireerde mij om een carrière switch te maken vanuit de financiële wereld naar Mantelzorgmakelaar/Casemanager Mantelzorg.

Opleiding tot Mantelzorgmakelaar
In 2017 ben ik dan ook gestart met de post HBO opleiding Mantelzorgmakelaar en de opleiding Casemanager Mantelzorg van de Hogeschool Utrecht, welke opleidingen ik begin 2018 succesvol heb afgerond.

Mijn ambitie als Mantelzorgmakelaar is om u te ontzorgen met optimaal geregelde zorg!

Reviews

Kalinka luisterde oprecht naar mij in de moeilijke tijd van lichamelijke ongemakken na het opkrabbelen na een hersenbloeding. Ze kwam met concrete oplossingen. Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt: ze komt haar afspraken na. Is vol enthousiasme om mij verder te helpen. Het voelde voor mij als een heel welkom zetje in de rug op een moeilijk moment in mijn leven. Dank je wel hiervoor!”

 

Irma

Na een moeizame periode hebben wij binnen onze familie een Wlz-indicatie aangevraagd. Helaas kregen we niet de gewenste indicatie die volgens ons wel nodig is en ook zou passen op basis van het ziektebeeld van mijn man. Kalinka heeft onze aanvraag opnieuw bekeken en een herindicatie aangevraagd. Deze indicatie werd wel toegewezen en mijn man kan nu worden opgenomen in het verpleeghuis van onze keuze.”

 

Violet

Na een moeilijke tijd door crisisopvang van mijn schoonmoeder moesten we een nieuwe woonplek voor haar vinden. Hierin heeft Kalinka op prettige manier kunnen ondersteunen. Zij nam de regeltaken over en wij hielden ons alleen bezig met het bezoeken en de zorg voor mijn schoonmoeder. Kalinka was als een spin in het web voor ons. Zij onderhield alle contacten en dit gaf ons de nodige rust en uiteindelijk de gewenste uitkomst: een fijne permanente woonplek waar wij ook een goed gevoel bij hebben.”

 

Natascha

Advies op maat

Een persoonlijke benadering, advies en begeleiding op maat en in overleg regeltaken overnemen; dat is waar ik voor sta. Zodat u verder kunt als mantelzorger en u zich echt gehoord, ondersteund en ontlast voelt.

Kwalitatief

Als Mantelzorgmakelaar ben ik aangesloten bij de Beroepsorganisatie Mantelzorgmakelaars BMZM en sta ik ingeschreven bij het Registerplein Mantelzorgmakelaars, kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals.

Onafhankelijk

Als mantelzorgmakelaar werk ik niet vanuit een (zorg)instelling, gemeente of zorgverzekeraar, ik ben volledig onafhankelijk. Daarom kan ik u goed en objectief bijstaan en stel ik het belang van u, als mantelzorger en de cliënt, voorop.

Kennismaken?
Dat kan geheel vrijblijvend.