Wie kan ik als mantelzorgmakelaar ondersteunen?

Mantelzorgers

Als mantelzorger loop je vaak tegen een muur op wanneer je de zorg zo goed mogelijk wil regelen.
Al die regeltjes en instanties…
Als mantelzorgmakelaar help ik jou om de zorg goed in te regelen.

Bedrijven

Van de werkende beroepsbevolking combineert 1 op de 4 werknemers werk met mantelzorgtaken. Een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid is niet alleen goed voor je bedrijfsimago, je kunt ook verzuim en personeelsverloop aanzienlijk beperken!

Zorgprofessionals

Samenwerken met andere zorgprofessionals verbetert de zorg aan de mantelzorger en kan jou ontlasten in jouw werk. Het is belangrijk elkaar actief op te zoeken en te betrekken om de mantelzorger optimaal te ondersteunen.

Hulp bij mantelzorg

Zomaar op een dag, kan alles anders zijn. Ineens staat uw leven in het teken van zorg. Natuurlijk zorgt u voor uw ouder, kind of partner, maar deze zorgtaken zetten wel het hele leven op de kop. Er moet zoveel geregeld en uitgezocht worden.

In deze situatie hoeft u dit niet alleen te doen. Als mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner kan ik u de weg wijzen in wereld van de zorg met vragen over zorg, wonen, welzijn, wetten en regels en verzekeringen.

Door mijn eigen ervaring als mantelzorger weet ik hoe fijn het is om iemand met kennis naast je te hebben staan. Ik ben volledig onafhankelijk. Daarom kan ik u objectief bijstaan en stel ik het belang van u, als mantelzorger en de zorgvrager, voorop!

“Ik wil dat mantelzorgers zich echt ontzorgd voelen.” Kalinka Kester

Mantelzorgmakelaar

Advies op maat

Een persoonlijke benadering, advies en begeleiding op maat en in overleg regeltaken overnemen; dat is waar ik voor sta. Zodat de mantelzorger zich echt gehoord, ondersteund en ontzorgd voelt.

Kwalitatief

Ik ben aangesloten bij de Beroepsorganisaties BCMB en BMZM en sta ingeschreven bij het Registerplein Mantelzorgmakelaars, kwalititeitskeurmerk voor sociaal professionals.

Onafhankelijk

Als mantelzorgmakelaar werk ik niet vanuit een (zorg)instelling, gemeente of zorgverzekeraar, ik ben volledig onafhankelijk. Zo kan ik goed en objectief ondersteunen en staat het belang van de mantelzorger en de cliënt voorop.

Deel dit met je netwerk op sociale media