Dienstverlening

Mantelzorgmakelaar

Als mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner kan ik je de weg wijzen in wereld van de zorg met vragen over zorg, wonen, welzijn, wetten en regels en verzekeringen.

Trainingen

Ik geef les als docent aan de Auxilium Academy. Ik ben Crkbo (Centraal register Kort beroepsonderwijs) gecertificeerd. Ik ben beschikbaar om ook binnen uw organisatie informatie te geven.

Casemanager Hersenletsel

Ik ben er als Casemanager Hersenletsel om mensen met hersenletsel en hun naasten te helpen bij het vinden van een nieuwe balans in hun leven en de zorg te krijgen waar zij behoefte aan hebben.

Hulp bij mantelzorg

Zomaar op een dag, kan alles anders zijn. Ineens staat uw leven in het teken van zorg. Natuurlijk zorgt u voor uw ouder, kind of partner, maar deze zorgtaken zetten wel het hele leven op de kop. Er moet zoveel geregeld en uitgezocht worden. 

In deze situatie hoeft u dit niet alleen te doen. Als mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner kan ik u de weg wijzen in wereld van de zorg met vragen over zorg, wonen, welzijn, wetten en regels en verzekeringen. 

Door mijn eigen ervaring als mantelzorger weet ik hoe fijn het is om iemand met kennis naast je te hebben staan. Ik ben volledig onafhankelijk. Daarom kan ik u objectief bijstaan en stel ik het belang van u, als mantelzorger en de zorgvrager, voorop!

“Ik wil dat mantelzorgers zich echt ontzorgd voelen.”

Kalinka Kester

Mantelzorgmakelaar

Advies op maat

Een persoonlijke benadering, advies en begeleiding op maat en in overleg regeltaken overnemen; dat is waar ik voor sta. Zodat de mantelzorger zich echt gehoord, ondersteund en ontzorgd voelt.

Kwalitatief

Ik ben aangesloten bij de Beroepsorganisaties BCMB en BMZM en sta ingeschreven bij het Registerplein Mantelzorgmakelaars, kwalititeitskeurmerk voor sociaal professionals.

Onafhankelijk

Als mantelzorgmakelaar werk ik niet vanuit een (zorg)instelling, gemeente of zorgverzekeraar, ik ben volledig onafhankelijk. Zo kan ik goed en objectief ondersteunen en staat het belang van de mantelzorger en de cliënt voorop.

Deel dit met je netwerk op sociale media