Mijn motto:

“Dromen van vandaag zijn het materiaal van de wereld van morgen!”

‘Dromen van vandaag zijn het materiaal van de wereld van morgen!’ Dit is mijn motto en zo van toepassing in mijn werk!

Ik ben Kalinka Kester en ik ben onafhankelijk mantelzorgmakelaar & clientondersteuner.

Mijn schoonmoeder droomde van een goede oude dag voor haar en haar man. Na 10 jaar teleurstellende verpleeghuiszorg ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden binnen de wensen van mijn schoonouders. Door het samen verkennen van de mogelijkheden kwamen we steeds beter met elkaar in gesprek wat de wensen waren. Door de plus- en minpunten van alle mogelijkheden op een rijtje te zetten, kwamen we tot voor ons de meest passende oplossing: mijn schoonvader heeft een kleine twee jaar weer thuis gewoond met zijn vrouw, met behulp van een zorg au pair en extra hulp en ondersteuning van mijn man en mij.

Carriere switch
Deze passende, creatieve zorgoplossing die ik hen heb kunnen bieden, heeft mij veel voldoening en energie gegeven. Dit inspireerde mij om een carrière switch te maken vanuit de financiële wereld naar de wereld van de zorg die vaak een doolhof lijkt met alle regels en instanties.

In 2017 ben ik om geschoold naar Mantelzorgmakelaar/Casemanager Mantelzorg. Sindsdien heb ik vele mantelzorgers en zorgvragers mogen ondersteunen. Van jong tot oud met allerlei vragen en situaties die om maatwerk vragen.

Door mijn eigen ervaring als mantelzorger weet ik hoe waardevol ondersteuning in een overbelaste zorgsituatie is. Hulp en ondersteuning geeft overzicht en inzicht en rust en ruimte. Ik gun iedere mantelzorger meer rust en ruimte binnen een leven met zorg.

Ben jij mantelzorger, zorgprofessional of werkgever en wil je weten wat Met Zorg Ontzorgen voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak!

Reviews

Kalinka luisterde oprecht naar mij in de moeilijke tijd van lichamelijke ongemakken na het opkrabbelen na een hersenbloeding. Ze kwam met concrete oplossingen. Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt: ze komt haar afspraken na. Is vol enthousiasme om mij verder te helpen. Het voelde voor mij als een heel welkom zetje in de rug op een moeilijk moment in mijn leven. Dank je wel hiervoor!”

 

Irma

Na een moeizame periode hebben wij binnen onze familie een Wlz-indicatie aangevraagd. Helaas kregen we niet de gewenste indicatie die volgens ons wel nodig is en ook zou passen op basis van het ziektebeeld van mijn man. Kalinka heeft onze aanvraag opnieuw bekeken en een herindicatie aangevraagd. Deze indicatie werd wel toegewezen en mijn man kan nu worden opgenomen in het verpleeghuis van onze keuze.”

 

Violet

Na een moeilijke tijd door crisisopvang van mijn schoonmoeder moesten we een nieuwe woonplek voor haar vinden. Hierin heeft Kalinka op prettige manier kunnen ondersteunen. Zij nam de regeltaken over en wij hielden ons alleen bezig met het bezoeken en de zorg voor mijn schoonmoeder. Kalinka was als een spin in het web voor ons. Zij onderhield alle contacten en dit gaf ons de nodige rust en uiteindelijk de gewenste uitkomst: een fijne permanente woonplek waar wij ook een goed gevoel bij hebben.”

 

Natascha

Advies op maat

Een persoonlijke benadering, advies en begeleiding op maat en in overleg regeltaken overnemen; dat is waar ik voor sta. Zodat u verder kunt als mantelzorger en u zich echt gehoord, ondersteund en ontlast voelt.

Kwalitatief

Ik ben aangesloten bij de Beroepsorganisaties BCMB en BMZM en sta ingeschreven bij het Registerplein Mantelzorgmakelaars, kwalititeitskeurmerk voor sociaal professionals.

Onafhankelijk

Als mantelzorgmakelaar werk ik niet vanuit een (zorg)instelling, gemeente of zorgverzekeraar, ik ben volledig onafhankelijk. Daarom kan ik u goed en objectief bijstaan en stel ik het belang van u, als mantelzorger en de cliënt, voorop.

Kennismaken?
Dat kan geheel vrijblijvend.

Deel dit met je netwerk op sociale media