Mantelzorgmakelaar & Clientondersteuner
Uw wegwijzer in de wereld van zorg

in regio Apeldoorn en omstreken

Zorg regelen

Ik laat u zien welke mogelijkheden er zijn in de zorg. In het lokale aanbod van gemeentelijke en niet-gemeentelijke zorg- en andere aanbieders.

Wat kost zorg

Opname of thuisblijven, PGB of juist niet… en uit welke zorgorganisaties kunt u kiezen? Mantelzorgers komen voor veel keuzes te staan. Ik kan u voorzien van informatie en hulp bij financiële regelingen.

Onafhankelijk zorgadvies

Als mantelzorgmakelaar werk ik niet vanuit een (zorg)instelling, gemeente of zorgverzekeraar. Ik ben volledig onafhankelijk. U staat voorop!

Goed om te weten | Hulp van een mantelzorgmakelaar wordt vaak vergoed.

Hulp bij mantelzorg

Als ervaren mantelzorgmakelaar/cliëntondersteuner kan ik u helpen bij vragen over zorg, wonen, inkomen, werk, welzijn, wetten, regels en verzekeringen. Ik ben volledig onafhankelijk. Daarom kan ik u goed en objectief bijstaan en stel ik het belang van u, als mantelzorger en de zorgvrager, voorop!

Elke situatie is anders en vraagt om persoonlijke benadering door advies en begeleiding op maat. Ik neem in overleg afgesproken regeltaken over. Zodat u verder kunt als mantelzorger en u zich echt gehoord, ondersteund en ontlast voelt. Dat is mijn doel!

“Ik wil dat mantelzorgers zich echt ontzorgd voelen.” Kalinka Kester

Mantelzorgmakelaar

Kennismaken?
Dat kan geheel vrijblijvend.

Laatste blogs

Vakantietijd… tijd voor uzelf als mantelzorger?

Even op ademen komen en genieten van vrije tijd. Neemt u als mantelzorger vakantie? In deze periode van het jaar kijkt iedereen er reikhalzend naar uit: de vakantie! Het idee van even de teugels laten vieren en genieten van andere dingen dan de dagelijkse...

Lees meer

Alle ballen in de lucht

Een maand geleden kwam ik op bezoek bij Susan. Zij is midden 50. Zij werkt als administratief medewerker 24 uur per week en zorgt voor haar ouders die mankerende zijn. Haar moeder heeft sinds kort de diagnose Alzheimer en haar vader kwakkelt met zijn gezondheid. Het...

Lees meer
Deel dit met je netwerk op sociale media